Söndag

Helgen är snart slut, de har varit en lagom helg.

I fredags var vi några tjejer som var på bmb och åt tacos sen begav vi hos hem till Kartin som hade fyllt år, vi satt och spalde lite spel. Vid elva ungefär hade vi tröttnat på att spela spel, så då gick alla hem. Jag gick till kåren och träffa lite människor. jag hade planerat att ta de lugnt, men ja Linn tyckte att ja skulle dricka me henne, de sköna var att ja betala ingenting för drickan jag drack på kåren. Sen skulle vi efterfesta, så vi gick hem till Kitty för att hämta lite vin, men vi tog inte me de utan vi drack upp det innan vi gick vidare hem till Linn. Där vi satt coh prata till halv nio på morgonen. Var lite sliten när ja vaknade senare på lördagen.

Lördagen bestod av mera party. de var en tema-fest, där temat var "anything but clothes" det var ett kul tema. det fanns allt i från tält till klänningar av silvertejp. Det var en hel del folk, men jag personligen tyckte att de var itne så mycke drag, men beror kanske på vad man har för uppfattning om vad roligt är. Vi kom hem ganska tidigt, både jag och Fredrik var väldigt trötta.

Idag har jag inte gjort så mcket. har tränat och bastat. nu tänkte jag ställa mig och plocka undan i köket, de ser förj*vligt ut. och även om det är Fredriks lägenhet känner jag att jag kan me städa, är ju här lika mycke som hos mig själv.

/AnnA