Alltså seriöst!!

Jag blir nog ltie sur av att prata om detta ämne, men nu måste jag få ur de ur mitt huvud för jag orkar inte lägga mig sur, har fått för mig att om man somnar sur så vaknar man sur me. De känns som det är många som har något emot LTD:are (de som läser till civilingenjörer med inriktning mot robotik) jag fattar inte varför, dom är hur sköna som helst och helt underbara människor, dom är bland dom bästa jag träffat i hela mitt liv. Visst alla är och tycker olika men vissa grejer kanske man får acceptera. Om det är någon som tror att de kommer gå över på ett kick, så har den personen fel. För man kan inte bara förlåta och allt är bra igen. Men som sagt alla är olika vissa kanske skulle kunna förlåta detta på en gång, men tyvärr är jag en person som har svårt att förlåta personer som har gjort saker mot mig. Ge mig bara tid så kanske detta går att lösa, just nu känns de osäkert, men den som lever får se hur det blir! Känner att min hjärna orkar inte ens tänka på detta, så som jag kanske har sagt tidigare detta kan ta tid. de kan nog ta allt ifrån en vecka till månader.

Om ni inte tycker om att läsa vad jag känner och tycker, så får ni låta bli, detta är min blogg coh den har jag för att ja ska kunna skriva av mig när jag mår dåligt!

Från det ena till andra, så saknar ja min älskling ganska så mycket just nu. Men de känns väldigt bra att jag har träffat han, för han har lärt mig att laga mat. idag gjorde jag mat som han brukar göra, eller inte exakt men liknande. gjorde en ny röra i dag, hade i avokado och räkor och gjorde en röra av det, det blev gott. tyvärr har avokado völdigt dominant samk, men får fundera till nästa gång hur jag kan förbättra den. synd att fredrik inte var hemma och kunde smaka på den, han brukar kunna hjälpa till när de kommer till smaksättning på mat.

Nej nu ska jag nog sova, så jag orakar lära mig kassan i morgon, eller man kanske ska skriva "lära" för ajg kan ju redan, men har ingen aning hur deras rutiner och så är, så det är ju bara de som ja ska lära mig. Men med tanke på att ajg har suttit i kassan förut behöver jag bara gå en gång, vilket innebär tre timmar istället för sex timmar.

God natt